kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Σήμερα νιώθω χειρότερα απ΄ ότι ένιωθα στη Χούντα!» Μίκης Θεοδωράκης

Για αδιάντροπο ξεπούλημα μίλησε σήμερα ο Μίκης Θεοδωράκης αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα.  Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, σε συνέντευξή του στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: Σήμερα νιώθω λίγο χειρότερα απ΄ ότι ένιωθα στη Χούντα.  Και αυτό το λέω με πλήρη επίγνωση».

Ο Μίκης Θεοδωράκη παρομοίασε την Τρόικα με ένα απόστημα και ένα σύστημα εθνικά παράνομο, ενώ υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν πρέπει να περιμένουν την ώρα που «ο δήμιος θα έρθει να μας αποτελειώσει.  Όλη η περιουσία της Ελλάδας είναι στο σφυρί και μπορεί να πουληθεί οπουδήποτε».

Συνέχισε χαρακτηρίζοντας το Μνημόνιο «σαν ένα τσουβάλι με μία μόνο τρύπα μέσα στο οποίο μας έχουν βάλει και μας την κλείνουν λέγοντας μας ότι δεν μπορείς ν΄αναπνεύσεις.  Οι ίδιοι μας εμποδίζουν.  Όλο αυτό είναι ένα κόλπο του ΔΝΤ για να μας φέρουν σε αυτό το σημείο».


Δείτε την συνέντευξη του Μίκη θεοδωράκη:

Από την πλευρά του τόνισε ότι οι Έλληνες πρέπει να ενωθούν, ανεξαρτήτως ιδεολογιών, γιατί κινδυνεύει η πατρίδα: «Όλοι οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να γίνουν μια γροθιά για να απαντήσουν στο σύστημα και στους ξένους». Τι θα έλεγε ο ίδιος στον πρωθυπουργό: «Τα βάζεις με όλο τον ελληνικό λαό. Ο δρόμος που έχεις πάρει είναι επικίνδυνος και αδιέξοδος». Οσον αφορά τα κόνητρά του πίσω από τις τοποθετήσεις του είπε ότι είναι ο φανατισμός του με την Ελλάδα: «Είμαι φανατικός με την Ελλάδα και έδωσα όλη τη ζωή μου. Όσοι θέλουν ας με ακούσουν, όσοι θέλουν ας μην με ακούσουν».

Πηγή: http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=123979

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου