kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι» - Μάθιου Νίμιτς !!!!

Παραδοχή Νίμιτς: "Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι"

«Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι» , δήλωσε σε έλληνες ομογενείς για πρώτη φορά δημοσίως ο ειδικός διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς.

Ο κ. Νίμιτς αναγνώρισε επίσης ότι οι Σκοπιανοί «έκαναν τεράστιο λάθος στην προσπάθειά τους για αρχαιοποίηση της κοινωνίας τους» όπως και για στην χρησιμοποίηση «των αρχαίων ελληνικών μακεδονικών συμβόλων».

Ο ειδικός διαμεσολαβητής παραδέχθηκε τα παραπάνω κατά την διάρκεια 40λεπτης συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία της Παμμακεδονικής στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αντώνιος Παπαδόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας τους κατά την διάρκεια ομιλίας που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή(13/04) η Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στην ίδια συνάντηση ανέφεραν ακόμη στον ειδικό διαμεσολαβητή ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο επιθετικός όρος «Μακεδονικός» για τον στρατό, τη γλώσσα τους και τον λαό των Σκοπίων.

Ο κ. Νίμιτς απάντησε ότι ίσως μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιείται ο όρος «ο λαός της τάδε Δημοκρατίας», ο «στρατός της τάδε Δημοκρατίας» και «η γλώσσα της τάδε Δημοκρατίας», αντί του όρου «Μακεδονικός».

ΠΗΓΗ: Αναρτήθηκε από Tromaktiko στις 12:07, 15 Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου