kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Όσα βλέπει ο τουρίστας δεν τα βλέπουν οι ειδικοί
|30/06/2010 ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

''Έχουμε διερωτηθεί πολλές φορές από αυτή την στήλη για το αν και κατά πόσο οι ιθύνοντες έχουν άποψη για το επίπεδο καθαριότητας της πόλης μας. Πρόσφατο περιστατικό επιβεβαίωσε όχι μόνο όσα επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, αλλά και τις σχετικές καταγγελίες αναγνωστών μας.
Χρειάστηκε μία τυχαία επίσκεψη της δημοτικής συμβούλου κ. Μ. Παπαποστόλου στο ξύλινο κιόσκι του Δήμου Σπαρτιατών δίπλα στον ποταμό Ευρώτα, στην είσοδο της Σπάρτης, για να διαπιστώσει τους όγκους σκουπιδιών που ήταν διάσπαρτα στο χώρο και τη γενικότερη εικόνα εγκατάλειψης. Χειρότερο όμως από την ατυχία να απαθανατίσει την κατάσταση και ο δημοσιογραφικός φακός που ήταν παρών, ήταν το γεγονός ότι η επίσκεψη στο συγκεκριμένο σημείο έγινε στο πλαίσιο φιλοξενίας τουρίστα από τον Τάραντα της Κάτω Ιταλίας.
Φυσικά η παρέμβαση της δημοτικής συμβούλου προς το δήμο ήταν άμεση. Αλλά το «κακό» έγινε…
Και μας παρακινεί σε ακόμη μία απορία: «Οι δημοτικοί υπάλληλοι που έχουν αναλάβει την καθαριότητα του χώρου και το πότισμα των γύρω δέντρων για κάποιο λόγο αδυνατούν. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν το γνωρίζει;». Εκτός κι αν είναι υπεύθυνος μόνο για τα σκουπίδια του γραφείου του''.

Σχόλιο:''Φωνή βοώντος εν τη ερήμω''. Οι κκ ''ανευθυνουπέυθυνοι άρχοντες μας'' σφυρίζουν αδιάφορα τόσο στις επιστολές ή αιτήματα κατοίκων και σκόπιμα δεν τις φέρνουν προς συζήτηση στο ΔΣ Σπαρτιατών. Κινιτοποιούνται όμως αν τους θίξει την ''αξιοπρέπεια και την πολιτική τους ανυπαρξία'' ένας τουρίστας !!
Συμπέρασμα: Τότε πρέπει να γίνουμε τουρίστες για να μας ακούσουν ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου