kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ, δηλ. τα ιδια με τον ΑΓΕΛΛΟΠΟΥΛΟ



ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ..

Το ΧΑΟΣ στο καυτό θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών ξεκινά, διότι οι ''Κουτόφραγκοι'' δεν μας δίνουν άλλο χρόνο, βαρέθηκαν το ''ουδέν μονιμότερο του προσωρινού'' και θέλουν τα χρήματα του Ελληνικού λαού από τα πρόστιμα...

Διαβαστε και θαυμάστε τις απόψεις του τωρινού Περιφερειάρχη. Σας θυμίζουν κάτι; Τα Ίδια και τα ίδια. Δυστυχώς γι' αυτούς στην περιοχή μας, για τον σκουπιδότοπο ΑΦΥΣΣΟΥ, όπως και στην Καλαμάτα, ευτύχώς οι κάτοικοι προσεφυγαν στην δικαιοσύνη. Αναμένεται εδώ και 4 μήνες η απόφαση του Πρωτοδικείου Σπάρτης στην αίτηση μεταρρύθμισης της απόφασης 479/2009 η οποία δημοσιεύθηκε στις 31 – 08 – 2009 και κοινοποιήθηκε στις 30 – 09 – 2009 στο Δήμο Σπαρτιατών ο οποίος όφειλε 30 Νοεμβρίου 2009 να έχει κλείσει τον ΧΑΔΑ Αφυσσού.

Το ίδιο έγινε και στην Καλαμάτα για τον ΧΑΔΑ της Μαραθόλακκας. Εκεί αν και ξεκίνησαν τις δικαστικές προσφυγές αργότερα από εμάς, οι δικαστικές αποφάσεις εξεδώθησαν νωρίτερα.

ΓΙΑΤΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; Διότι δίπλα στην Καλαμάτα οι κάτοικοι τους έδωσαν προθεσμίες για να βρούν αλλού χώρο για το δεματοποιητή. Δια βάστε σχετικά δημοσιεύματα για τις θέσεις της Περιφέριας και για τ ατεκτενόμενα στον Δήμο Καλαμάτας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου