kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη Χρήστου Π. Πλειώτα στον FLY FM

Ο Σύλλογος Αφυσσού διαψεύδει
Στον αέρα του fly fm μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αφυσσού " οι Διόσκουροι " , κύριος Πλειώτας , θέλοντας να διευκρινίσει τις παραμέτρους του θέματος που προέκυψε πρόσφατα με το Δήμο Σπαρτιατών με αφορμή τις αποκρεάτικες εκδηλώσεις .
Ο κύριος Πλειώτας δήλωσε κατηγορηματικα πως ο Σύλλογος Αφυσσού δεν κλήθηκε να μετάσχει στις αποκρεάτικες εκδηλώσεις που είχε ανακοινώσει ο Δήμος Σπαρτιατών κατηγορώντας τον για έλλειψη προγραμματισμού και προχειρότητα αφήνονας αιχμές για μεροληπτικη συμπεριφορά υπέρ κάποιας εκδήλωσης , μιας και η οργάνωση 8 ταυτόχρονων αποκρεάτικων γεγονότων σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται ορθολογική και πετυχημένη .
Εξάλλου , το περιεχόμενο του ανακοινωθέντος προγράμματος για αυτές τις εκδηλώσεις σε καμία περίπτωση δε συνάδει με το κλίμα των Αποκρεών αλλά και με τα ήθη και έθιμα του Αφυσσού .
Κατόπιν , ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου τοποθετήθηκε σχετικά με το σκοπό ύπαρξης ανάλογων συλλόγων ο οποίος δεν είναι άλλος από την οργάνωση γεγονότων αντάξιων της ιστορίας και της παράδοσης του τόπου και όχι απλών ψησιμάτων σουβλακίων ... Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του ο κύριος Πλειώτας αναφέρθηκε και στο θέμα των απορριμμάτων που ταλανίζει το Αφυσσού εκφράζοντας την ευχή του να βρεθεί μια βιώσιμη λύση !
http://flyradio.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=748&Itemid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου