kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

H ΜΑΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ:

''ΜΑΖΙ'' - ΜΕΤΟΧΗ - ΣΥΝ ΜΕΤΟΧΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

ΤΡΙΤΗ 25/10/2011
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΖΩΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ.
Η ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 30 ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ θερμόλυσης –ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ιουνιου ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ –ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΗΛ. ΚΑΥΣΗΣ –ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ – ΘΕΡΜΟΛΥΣΗΣ –Η ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ - ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ –ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΩΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ.
ΣΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 30 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ –ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ –ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΟ.
Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΔΗΛ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΩΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ).
ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ :
ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ.
Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ:
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ Η ΑΕΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
ΗΔΗ ΤΩΡΑ, ΤΟ 90% ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 (ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΗΛ. ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ) ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΘΟΔΟ, ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΟΙ.
ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Κου ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΕΚ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΜΟΝΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗ ΠΗΓΗ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΧΥΤΥ.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ, ΙΔΙΩΤΗ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΦΟΡΕΑ. ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΑΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ.
ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ …..ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΝΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
ΑΛΛΑ
ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ –ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ-ΧΡΗΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ –ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΥΣΗΣ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (δολάρια Ή ευρώ) ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ –ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.
ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
ΤΡΙΤΟΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ – ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ ΑΛΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΘΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΗΔΕΝ.
ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ –ΔΗΜΟΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ.
Η ΑΠΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΜΙΑ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΣΕ 17 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1992 Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΜΕΘΟΔΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου