kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εγκατάστασης Δεματοποιητή και αποθήκευσης δεματοποιημένων σύμμεικτων απορριμμάτων στον ΧΑΔΑ Αφυσσού



Αγαπητές φίλες και φίλοι έφτασε η ώρα !!!
Η Περιφέρεια κατέθεσε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) ''Εγκατάστασης Δεματοποιητή και Αποθήκευσης Δεματοποιημένων Σύμμεικτων Απορριμμάτων στον ΧΑΔΑ Αφυσσού'' για γνωμοδότηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Λακωνίας. Εμείς ως κάτοικοι θα καταθέσουμε τις ενστάσεις μας στην Νομαρχία και πιστεύουμε να ληφθούν υπόψη και το ΝΣ να γνωμοδοτήσει αρνητικά. Τέλος πάντων όμως είτε θετικά είτε αρνητικά γνωμοδοτήσει το ΝΣ η διαδικασία είναι η εξής: μετά το ΝΣ (με θετική ή αρνητική γνωμοδότηση), η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα έχει τον τελικό λόγο για την έγκριση της ΜΠΕ. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα κάνει;
Μα φυσικά και θα την εγκρίνει και θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει τον Δεματοποιητή, διότι αυτή έχει το μαχαίρι και το πεπόνι.
Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Χωρίς δεύτερη κουβέντα, να το αποτρέψουμε, πχ κατά πρώτον, προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της ΜΠΕ και ζητώντας να μην τοποθετηθεί ο ο δεματοποιητής πριν την εκδίκαση της αίτησής μας από το ΣτΕ. Κατά δεύτερον φυλάσσοντας τον Χώρο του ΧΑΔΑ.
Φθάνει λοιπόν η ύστατη ώρα....
Ετοιμαστείτε, η Παράγκα θα ξανανοίξει για να διασφαλίσει το κλείσιμο του ΧΑΔΑ, που και με δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Σπάρτης κλείνει στις 16 Ιουλίου, αλλά και να αποτρέψει την εγκατάσταση του δεματοποιητή στον ΧΑΔΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου