kk

Κλείσιμο σκουπιδοτοπου - Παύση λειτουργίας ΧΑΔΑ - Αφυσσού και αποκατάστασή του !!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΔΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

θΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ:
Τον Δήμο που τόσα χρόνια πάσχιζε για να διατηρήσει καθαρή την ΠΟΛΗ, τους όμορους Δήμους που αναπτύσσονταν εις βάρος της δικής μας περιοχής, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, όλους τους υποψηφίους που μας υπόσχονταν το αυτονόητο, δηλ. το κλείσιμο του ΧΑΔΑ και την αποκατάστασή του....

Δυστυχώς γι' αυτούς και περισσότερο για εμάς, άλλα σχέδια έχουν.
Θέλουν να κλείσουν τον ΧΑΔΑ (Χώρος Ανεξέλγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων) και να τον ξανανοίξουν με άλλη επωνυμία: δηλ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ της Δεματοποίησης Σύμμεικτων Απορριμμάτων, μέθοδος η οποία θα μας κάνει να αποφύγουμε τα τεράστια οικονομικά πρόστιμα από την ΕΕ, μιας και έχουμε καταδικαστεί από το 2003 για την ύπαρξη των ΧΑΔΑ.

Βεβαια οι Ευρωπαίοι μας έδωσαν και 5 χρόνια καιρό για να ευθυγραμιστούμε με το ''ΣΩΣΤΟ''. Δυστυχώς όμως οι άρχοντές μας προτιμούν και συνεχίζουν να επενδύουν στο ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ και στο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ.

Εμείς ως κάτοικοι το μόνο που επιθυμούμε είναι να εφαρμοσθούν όλες οι διατάξεις της Εθνικής της Κοινοτικής Νομοθεσίας καθώς και οι δικαστικές αποφάσεις για να κλείσει ο ΧΑΔΑ και να αποκατασταθεί ο ΧΑΔΑ όπως έπρεπε να είχε γίνει και μέχρι 31-12-2008.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου